Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Σ. Βιτάλη-Πατριωτικό Μέτωπο


Αθήνα, 23 Απριλίου 2013
Σαν σήμερα: Τρία χρόνια μαρτυρίου για το Λαό μας.
Συμπληρώνονται σήμερα - 23 Απριλίου 2013 - τρία χρόνια από την ημέρα που ο ΓΑΠ, παρέδωσε τη χώρα στα μνημόνια, καταστρατήγησε το ήδη ανάπηρο ελληνικό Σύνταγμα, και οδήγησε τη χώρα στο χάος.
Από τότε μέχρι σήμερα, η Ελλάδα, μετατράπηκε σε κρανίου τόπο. Με χιλιάδες αυτοκτονίες, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες σε κατάθλιψη, εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους της ξενιτιάς, και εκατομμύρια στην ανεργία και στην εξαθλίωση.
Πρώτο τότε το Πατριωτικό Μέτωπο, σήκωσε τη σημαία της αντίστασης, κατήγγειλε το σύνολο του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, προειδοποίησε γι’ αυτά που θα έλθουν.
Τότε ήμασταν «φασίστες», «ακροδεξιοί», «ακροαριστεροί», «περιθωριακοί», «γραφικοί».
Σήμερα, δικαιωνόμαστε – δυστυχώς – και για κάθε μέρα που περνά.
Αμέσως μετά το συμβολικό «παπούτσι στο κεφάλι του ΓΑΠ», προχωρήσαμε σε δράσεις, κάθετες απέναντι στο καλοσχεδιασμένο πλάνο καταστροφής της Πατρίδας και του Λαού μας:
  • Πρώτοι σταματήσαμε να πληρώνουμε διόδια, καταγγέλλοντας την κλοπή από τις ιδιωτικές εταιρίες και απαιτώντας την επιστροφή των εθνικών δρόμων στη κοινωνία. Την υπόθεση την πήραν στα χέρια τους «αριστεροί» με τη στήριξη των ΜΚΟ και του ΣΥΡΙΖΑ, για να τη μετατρέψουν στο νεοταξίτικο, «ανοιχτοί δρόμοι, ανοιχτά σύνορα».
  • Πρώτοι θέσαμε το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, ξεκινώντας από τον Άγιο Παντελεήμονα. Την υπόθεση την πήραν στα χέρια τους ακροδεξιοί και Χ.Α. και την μετέτρεψαν σε σουγιάδες και λοστάρια. (Δεν παράλειψαν φυσικά να ζητήσουν ψήφο από τα συνήθη «κορόιδα» το Λαό στη συνέχεια, με «σημαία» τους τη λαθρομετανάστευση).
  • Πρώτοι αντιληφθήκαμε το σοβαρότατο πρόβλημα της διατροφής του Λαού μας από τις πολυεθνικές, και με στόχο να παρέμβουμε δυναμικά στο ζήτημα αυτό, οργανώσαμε, το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης Αλληλέγγυον. Αμέσως μετά, η Ελλάδα γέμισε με… «κινήματα πατάτας», «κοινωνικά παντοπωλεία», ουρές ζητιανιάς, μετατράπηκε σε ένα απέραντο πτωχοκομείο εξαθλιωμένων πολιτών.
  • Πρώτοι αντιδράσαμε στα σκοτεινά σχέδια της Monsanto της Cargill του Codex Allimentarius, φέρνοντας στην Ελλάδα και παραδίδοντας στους Έλληνες αγρότες, δεκάδες τόνους του αρχαίου σπόρου της Ζειάς. Ο τόπος, πάλι γέμισε με επιτήδειους που πουλάνε σήμερα πανάκριβα «τρόφιμα χωρίς γλουτένη», φούρνους που πουλάνε επίσης πανάκριβα, ψωμί από Ζειά.
  • Πρώτοι ξεκαθαρίσαμε πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι μόνο πολιτικό, αλλά κυρίως πολιτειακό, ολοκληρώνοντας το νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας και παραδίδοντας το, στον ελληνικό Λαό. Η χώρα πάλι γέμισε με «συντάγματα», με προχειρογραμμένες προτάσεις, με συνήθη πασαλείμματα του τύπου «και εγώ μπορώ να το κάνω αυτό».
  • Πρώτοι μιλήσαμε για την ανάγκη ενεργοποίησης του Πατριωτισμού των Ελλήνων και τη συγκρότηση Πατριωτικού Μετώπου. Τότε μας αποκάλεσαν «ακραίους και εθνικιστές», σήμερα ως και το Τσίπρας μιλάει για μέτωπα και πατριωτισμούς. Ενώ την ίδια ώρα, ο τόπος γέμισε με τσαρλατάνους που «διευθύνουν» Πατριωτικά Μέτωπα, αντίγραφα/κλώνους του Κινήματός μας, τύπου ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΛΕΠΑΜ κλπ.
  • Πρώτοι κατεβήκαμε στο Σύνταγμα, συγκροτώντας τη Συμμαχία για την Ελλάδα. Τα φερέφωνα των κομμάτων, έκαναν ότι μπόρεσαν για να διαλύσουν την προσπάθεια, βασιζόμενα στην αρχομανία του Έλληνα.
  • Πρώτοι σήμερα, μιλάμε για την ανάγκη ριζικού χτυπήματος του ευρώ, της ΕΚΤ και του τοκογλυφικού συστήματος των τραπεζών, και αντικατάστασή του, με σταθερές αξίες, όπως ο χρυσός και το ασήμι. Είναι σίγουρο πως σε λίγο θα ξεφυτρώσουν διάφοροι απατεώνες, πολιτικοί και οικονομικοί, για να πάρουν τη πρόταση και να τη μετατρέψουν σε καραγκιοζ μπερντέ. 
Δυστυχώς, τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση από τον ΓΑΠ, της θανατικής ποινής της χώρας, οι τσιπρομιχαλολιάκοι, οι ανύπαρκτοι τότε, «πήραν τα ηνία της αντίστασης», από έναν Λαό που δεν φαίνεται ακόμη να καταλαβαίνει «που πατά και που πηγαίνει».

Κάποιοι, οι ολίγοι όπως πάντοτε, καταλαβαίνουν και πυκνώνουν τις τάξεις του γνησιότερου και εντιμότερου Δημοκρατικού, Πατριωτικού Κινήματος της χώρας μας: Του Πατριωτικού Μετώπου.

Είθε και η μεγάλη πλειοψηφία να καταλάβει πως η λύση δεν είναι οι «σωτήρες», τύπου Τσίπρα και Μιχαλολιάκου, αλλά το να πάρει την  υπόθεσή της, στα χέρια της.

Όσο συντομότερα προχωρήσει ο ελληνικός Λαός στην απόφαση αυτή, τόσο συντομότερα θα καταλάβει την πάγια θέση του Πατριωτικού Μετώπου, πως το πρόβλημα δεν λύνεται με το «να του ζητήσουμε την ψήφο του, για να γίνουμε βουλευτάδες και… επαναστάτες των επερωτήσεων και των φωνασκιών στα έδρανα της Βουλής».

Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση της θανατικής μας ποινής, όρθιοι, σεμνοί, συνεπείς, σταθεροί, έντιμοι και καθαρόαιμοι πατριώτες/επαναστάτες, χωρίς να ζητάμε τίποτε από το Λαό, τον καλούμε για μια ακόμη φορά

ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου